Maia vs Woodley ennakkoanalyysi.

Tänä yönä Demian Maia ja Tyron Woodley ottelevat UFC:n -77kg sarjan mestaruudesta. Itse aion katsoa ottelun huomenna päivällä enkä sitä ennen avaa tietokenotta tai kännykkää enkä poistu kotoa tai avaa ovea kenellekkään.

Vielä on kuitenkin hetki aikaa virittäytyä tunnelmaan ja tutustua ottelijoiden tyylien vahvuuksiin ja heikkouksiin. Demian haluaa ottelun mattoon jaloista alas viemällä tai half-guardiin vämällä. Matossa hän hakee selkää ja kuristusta joko mountin kautta etenemällä tai vastustajan yrittäessä takaisin pystyyn. Woodley haluaa pitää itsensä liikkeessä ja lyödä vahvoja mutta harkittuja iskuja. Itse olen katsonut varmasti jokaisen Demiania ja tätä tulevaa ottelua käsittelevän videon youtubesta. Uskon että kolme seuraavaa pätkää katsomalla saa tulevasta ottelusta enemmän irti. Enjoy!

PS: BJJ-Scoutin ottelu/tekniikka/strategia videot ovat parhaita opetus-videoita mitä verkosta löytyy. Suosittelen niitä niin ottelijoille kuin katsojillekkin.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *