1. Ninjakeittiö – Jäkäläsoppaa ja muurahaisia

Olin pari kuukautta sitten MPKn järjestämällä talviselviytymiskurssilla. Tuli todella nälkä, jano, kylmä ja väsy. Mutta sehän oli tarkoituskin ja kurssin jälkeen osasi taas arvostaa yksinkertaisia asioita joita monesti pitää itsestäänselvinä, kuten lämmitystä, omaa sänkyä, lähikauppaa ja pizza-taxia.

Kokemuksesta innostuneena päätin viettää joka kuukauden ensimmäisen sunnuntain paastoten ja luonnossa seikkaillen. Tänään kävin kaverini Teron kanssa Sipoonkorvessa. Näimme kurkia ja joutsenia, söimme jäkälää ja muurahaisia ja ennen paluuta minä kävin karaisemassa itseäni avannossa. Seuraavat videot eivät ole tarkoitetu opetusmateriaaliksi vaan viihteeksi ja varoittavaksi esimerkiksi. Enjoy!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *