Tervetuloa Catch-painiseminaariin lauantaina

Terve ninjatoverit!

Moni on kysellyt minulta Catch-panista – mitä se on ja miten se eroaa muista painityyleistä. Tulen kyllä kertomaan lajista näillä sivuilla mutta nyt olisi hyvä tilaisuus tutustua tyyliin käytännössä. Ohjaan tulevana launataina 18.3. klo 12.00-16.00 seminaarin jossa opetan lukkopainiin ja vapaaotteluun sovellettua Catch-painia – tekniikoita joita itse käytään sparrissa ja kisoissa. Pääpaino on ns. kilpikonna-asennosta hyökkäämisessä mutta pyrin kuitenkin antamaan monipuolisen kuvan Catch-painista ja sen eroista verrattuna esim. BJJ:hin

Leirin hinta on 30E. Kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita taustasta riippumatta!

Tästä linkistä pääset tapahtuman FB-sivuille: https://www.facebook.com/events/1705061759784268/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *